Turistična kmetija Kladje

Andreja Podlesnik
Ter 53, 3333 Ljubno ob Savinji,
Slovenija
T: + 386 358 410 31
M: +386 518 259 88 +386 313 021 73
mail: tkkladje@gmail.com
Lokacija Zgornja-Savinjska dolina,
N 46,2311 E14,5231
TURIZEM NA KMETIJI JE VERJETNO RAZKOŠJE, SAJ JE ČLOVEKOVO VRAČANJE K SAMEMU SEBI - V SVET NARAVE IN PRISTNOSTI.

Če se odpravljate na počitnice ali pa si želite samo oddiha, je turistična kmetija prava izbira, saj leži na samem, v objemu gozdov, daleč stran od mestnega vrveža. Okolica skriva neskončno priložnosti za raziskovanje in raznovrstna doživetja.

Sam kraj Ljubno od Savinji je znan po flosarstvu, zato si lahko ogledate flosarsko zbirko, kulturni spomenik Fašunovo domačijo in številne sakralne objekte, med drugim tudi zakladnico mašnih plaščev v Radmirju.

Kmetija v objemu narave

Kmetija leži v Zgornje Savinjski dolini, na nadmorski višini 1038 m, 12 km iz Ljubnega, v smeri proti Smerkovcu.

Kmetija nudi izhodišča za pohod na Stare stane, Komen ali Travnik. Obiščete lahko Logarsko dolino, Snežno jamo, Raduho ali pa se prepustite razvajanju na svežem zraku.

 

Ekološka kmetija

Smo člani ekološkega združenja pridelovalcev in predelovalcev Deteljica, katerega namen je javnost izobraziti o pomembnosti ekološke pridelave in ji omogočiti dostop do zdravju in okolju prijaznih ter lokalnih pridelkov.

Hrano pridelujemo na naravi prijazen način, kar pomeni, da imamo domačo, raznoliko ekološko zelenjavo.

 

Živali in narava

Če imate željo po novih doživetjih, lahko pomagate pri različnih kmečkih opravilih, kot je hranjenje domačih živali, sušenje in spravilo sena ter pomoč gospodinji na njivi in tako občutite stik z naravo.

Če imate otroke ali pa ste sami ljubitelji živali, vas na naši kmetiji pričakajo domače živali koze, ovce, krave, race, kokoši, muce, prašiči, konj in pes.

 

Nastanitve

Na kmetiji nudimo prenočišča v sobah in apartmaju najvišje kategorije. Po predhodnem dogovoru pripravimo pogostitev za družine ali skupine do 30 ljudi.

Pozimi se lahko odpravite smučat na bližnje smučišče Golte, ki je od naše kmetije oddaljeno 6 km, lahko se sankate na vzpetinah okoli hiše ali pa se odpravite na zimski pohod.

 

Kulinarika

Na kmetiji vas bomo razvajali s pristnimi zgornjesavinjskimi kulinaričnimi specialitetami, saj sprejmemo tudi zaključene družbe za praznovanje obletnic, prvega obhajila, birme, do 30 oseb ...

Hrano pridelujemo na naravi prijazen način, kar pomeni, da imamo domačo, raznoliko ekološko zelenjavo.

+
Izkušenje

Turistična kmetija se nahaja na 1038 metrov nadmorske višine in je obdana z gozdovi in planinami, kjer naravo začutite in si naberete energijo za nove izzive.

+
Osebe

Sprejmemo naročila za zbrano družbo, praznovanja, birme, obhajila. Privoščite si domače zgornjesavinjske kulinarične specialitete.

+
Vrst živali

Če imate otroke ali pa ste sami ljubitelji živali, vas na naši kmetiji pričakajo domače živali koze, ovce, krave, race, kokoši, muce, prašiči, konj in pes.

Rezervacije in informacije ...

Zagotavljamo vam, da bodo vsi posredovani osebni podatki skrbno varovani.