Domače živali

Kmetija je prijazno okolje za otroke in odrasle, saj vas na naši kmetiji pričakajo domače živali koze, ovce, krave, race, kokoši, muce, prašiči, konj in pes.

Če pa imate željo po novih doživetjih, lahko pomagate pri različnih kmečkih opravilih, kot je hranjenje domačih živali, sušenje in spravilo sena ter pomoč gospodinji na njivi in tako občutite stik z naravo.

Če se odpravljate na počitnice ali pa si želite samo oddiha, je turistična kmetija prava izbira, saj leži na samem, v objemu gozdov, daleč stran od mestnega vrveža. Okolica skriva neskončno priložnosti za raziskovanje in raznovrstna doživetja.

Kmetija nudi izhodišča za pohod na Stare stane, Komen ali Travnik. Obiščete lahko Logarsko dolino, Snežno jamo, Raduho ali pa se prepustite razvajanju na svežem zraku.

+
Izkušenje

Turistična kmetija se nahaja na 1038 metrov nadmorske višine in je obdana z gozdovi in planinami, kjer naravo začutite in si naberete energijo za nove izzive.

+
Osebe

Sprejemo naročila za zbrano družbo, praznovanja, birme, obhajila. Privoščite si lahko domače zgornjesavinjske specialitete.

+
Vrst živali

Veliko veselje za najmlajše, saj imamo veliko domačih živali. Ob svitu oglasi petelin in zažgolijo ptice, iz kuhinje pa zadiši po beli kavi in domačem kruhu.

Rezervacije in informacije ...

Zagotavljamo vam, da bodo vsi posredovani osebni podatki skrbno varovani.