TK kladje

Na ribolov na konec sveta, do zadnjega centa. Ali pa raje na turistično kmetijo Kladje, ki je odlična izhodišna točka za ribolov na reki Savinji in okoliških ribnikih.

bukova soba 3

TK Kladje

Če se odpravljate na počitnice ali pa si želite samo oddiha, je turistična kmetija prava izbira, saj leži na samem, v objemu gozdov, daleč stran od mestnega vrveža. Okolica skriva neskončno priložnosti za raziskovanje in raznovrstna doživetja.

Na kmetiji nudimo prenočišča v sobah in apartmaju najvišje kategorije. Po predhodnem dogovoru pripravimo pogostitev za družine ali skupine do 30 ljudi.

+
Izkušenje

Turistična kmetija se nahaja na 1038 metrov nadmorske višine in je obdana z gozdovi in planinami, kjer naravo začutite in si naberete energijo za nove izzive.

+
Osebe

Sprejemo naročila za zbrano družbo, praznovanja, birme, obhajila. privoščite si pristne zgornjesavinjske kulinarične specialitete in dobre domače kapljice.

+
Vrst živali

Veliko veselje za najmlajše, saj imamo veliko domačih živali. Ob svitu oglasi petelin in zažgolijo ptice, iz kuhinje pa zadiši po beli kavi in domačem kruhu.