TK Kladje

Če ste družaben tip in ljubite divjino alpskih rek, potem bo vožnja z raftom ali kajakom po Savinji prava stvar. TK kladje je odlična izhodišna točka, saj je kar nekaj ponudnikov v bližini.

74382528_1404355643074387_5341069351887831040_n

TK Kladje

Če se odpravljate na počitnice ali pa si želite samo oddiha, je turistična kmetija prava izbira, saj leži na samem, v objemu gozdov, daleč stran od mestnega vrveža. Okolica skriva neskončno priložnosti za raziskovanje in raznovrstna doživetja.

Kmetija je odlična izhodiščna točka tudi za pohod na Stare stane, Komen ali Travnik. Obiščete lahko Logarsko dolino, Snežno jamo, Raduho ali pa se prepustite razvajanju na svežem zraku.

+
Izkušenje

Turistična kmetija se nahaja na 1038 metrov nadmorske višine in je obdana z gozdovi in planinami, kjer naravo začutite in si naberete energijo za nove izzive.

+
Osebe

Sprejemo naročila za zbrano družbo, praznovanja, birme, obhajila. privoščite si pristne zgornjesavinjske kulinarične specialitete in dobre domače kapljice.

+
Vrst živali

Veliko veselje za najmlajše, saj imamo veliko domačih živali. Ob svitu oglasi petelin in zažgolijo ptice, iz kuhinje pa zadiši po beli kavi in domačem kruhu.